Terencem u kombi DVD-a Medulin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci, koja se dogodila na Premanturskoj cesti oko 17.30 sati, ozlijedena je vozacica koja je prevezena vozilom Hitne pomoci u pulsku Opcu bolnicu. Crveni "suzukijev" terenac, pulskih registarskih oznaka kretao se iz smjera Premanture prema Puli kada je na mokrom kolniku, na neosvijetljenom dijelu ceste, nakon blagog lijevog zavoja na nizbrdici nedaleko od skretanja za streljanu Valdebek proklizio i prešao na lijevu stranu kolnika. Tada je bocnim dijelom udario u prednji dio kombija Dobrovoljnog vatrogasnog društva Medulin kojim je upravljao logisticar tog DVD-a Davor Cukon. Cijela desna bocna strana terenca od udara je potpuno smrskana, a doznajemo da je vozacica bila sama.

- Vozio sam prvi u koloni od sedam ili osam automobila u pravcu Premanture, brzinom od 40 kilometara na sat, kada sam vidio da iz suprotnog smjera prema meni klizi terenac pa sam zaustavio kombi. "Suzuki" je klizio pedesetak metara, a onda se zabio u kombi, rekao nam je Cukon koji u nesreci nije zadobio ozlijede.

Ozlijedena vozacica "suzukija" bila je pri svijesti kada je po nju na Premantursku došlo vozilo Hitne pomoci a osim Hitne ondje su intervenirali i vatrogasci.


Podijeli: Facebook Twiter