Tena Štivicic udana za škotskog glumca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon pet godina veze, zagrebacka spisateljica Tena Štivicic (32) udala se za 12 godina starijeg škotskog glumca Douglasa Henshalla, a kum im je bio Rade Šerbedžija.

Tena Štivicic i Douglas Henshall, hrvatskim gledateljima poznat iz kriminalisticke serije "Dalziel & Pascoe", vjencali su se u Las Vegasu još u veljaci, a vijest je tek sad procurila iz kruga Teninih prijatelja, nakon cega je uslijedila i Tenina potvrda.

"Douglas i ja smo se vjencali u Las Vegasu jer smo željeli tiho vjencanje, u krugu najbližih prijatelja", izjavila je Tena za Gloriju, a prenosi Gloria.com.hr. Na svadbi nisu bili ni njeni ni njegovi roditelji, a Tenu je do oltara ispratio Rade Šerbedžija.

Tena Štivicic poznata je dramaticarka cije su drame Ne mreš pobjec od nedjelje, Krijesnice i druge vrlo uspješno igrane u Hrvatskoj i susjednim zemljama, a sve veci uspjeh doživljava i u Londonu gdje trenutno živi i gdje je doživjela veliki uspjeh s komadom "Fragile".

Douglas Henshall, osim u seriji "Dalziel & Pascoe", poznat je po ulozi u seriji "Ana Karenjina" te filmovima "Orphans" i "If Only".


Podijeli: Facebook Twiter