Tehničke poteškoće odgodile "Sjajne momke"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Sjajni momci", komedija godine u sklopu svoje hrvatske turneje bila je na programu večeras u Domu sportova "Mate Parlov", no unatoč nastojanjima sjajnih glumaca, tehničke poteškoće, preciznije poteškoće s mikrofonom i zvukom, bile su jače tako da je izvedba prekinuta.

Nekoliko je puta tonski majstor pokušavao popraviti situaciju i predstava je prekidana i nastavljana, no nažalost, potom je morala biti odgođena jer su mikrofoni i zvučnici proizvodili prejaki šum za neometano odvijanje predstave.

Kako je rekao Mustafa Nadarević brojnoj publici "sačuvajte karte, vidimo se za mjesec dana, sigurno se ovdje vraćamo". Riječ je, prisjetimo se, o predstavi u izvedbi popularnog glumačkog trojca iz serije "Lud, zbunjen, normalan" - Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića.

Predstava "Sjajni momci", rađena je prema tekstu američkog autora Neila Simona, originalnog naziva "Sunshine boys". Radi se o komediji koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon desetljetne svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč "Kod doktora" za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. (V. BEGIĆ, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter