Teen pop senzacija Marcus & Martinus u ožujku u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Marcus & Martinus, teen pop senzacija koja je osvojila svijet dolazi u Hrvatsku i to u zagrebački klub Aquarius 27. ožujka u sklopu Moments turneje. Njihova je priča uistinu započela pobjedom na norveškom nacionalnom pjevačkom natjecanju, na kojem su debitirali s autorskom pjesmom "To Draper Vann".

Kako bi se približili obožavateljima diljem svijeta, u svibnju 2016. godine, u suradnji s Madconom, izdali su prvi singl na engleskom jeziku "Girls" i osvojili prvo mjesto na svim norveškim glazbenim ljestvicama te nastavili hitovima "Heartbeat", "I Don’t Wanna Fall in Love" te plesnim hitom "Light It Up".

U međuvremenu su izdali svoju biografiju "Var Historie", najavili puštanje dugometražnog dokumentarca o svom životu, a pripala im je čast nastupiti na dodjeli Nobelove nagrade za mir.

Odluku o tome u koje će krajeve putovati u sklopu nove Moments turneje, dali su u ruke svojim obožavateljima. Pokrenuli su akciju #mm2me u kojoj su se fanovi iz raznih zemalja borili da koncertni show ovog dvojca dovedu upravo u svoju zemlju. Među izabranima svojom su se vatrenošću istaknuli i obožavatelji iz Hrvatske.

Ulaznice se mogu naći putem linka www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima. (M. Ra.)

 


Podijeli: Facebook Twiter