Tedeschi i Adris grupa dobitnici priznanja u Beogradu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik Atlantic grupe Emil Tedeschi dobitnik je priznanja "Biznis licnost 2012" u regiji, dok je Adris grupa medu sedam regionalnih kompanija kojima je dodijeljeno priznanje "Regionalni biznis partner 2012" na ceremoniji održanoj u cetvrtak u Beogradu u sklopu manifestacije "Biznis partner 2012".

Godišnja nagrada "Biznis partner", koju dodjeljuje kompanija za poslovne tehnicke i marketinške usluge "Mass Media International" ustanovljena je prije 18 godina sa ciljem afirmacije najboljih kompanija i institucija. Dodjeljuje se kompanijama i institucijama koje njeguju dobre poslovne obicaje, vode racuna o društvenoj zajednici, poštuju ekološke norme i imaju visoke pokazatelje uspješnosti poslovanja.

Specificnost nagrade i poseban znacaj je u tome da kompanije same biraju i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju odredene kriterije. Nagrada ima regionalni karakter i namijenjena je kompanijama koje su pokazale najbolje rezultate u prošloj godini iz zemalja regije jugoistocne Europe, medu kojima su, uz Srbiju, Slovenija, Madarska, Rumunjska, Moldavija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grcka i Cipar. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter