Tečaj ženske seksualnosti


Sutra će se od 10 do 14 sati u hotelu Vela Nera u Šišanu (općina Ližnjan) održati intriganta radionica, odnosno tečaj ženske seksualnosti pod nazivom "50 nijansi mene". Tečaj će voditi seksualne terapeutkinje dr.sc. Nina Bašić Marković, dr.med., spec. obiteljske medicine, seksualni terapeut u edukaciji i Silvana Čeko Jurišić, prof. pedagogije, gestalt psihoterapeut i seksualni terapeut.

Ženska seksualnost današnjice uvelike se razlikuje od one naših majki, baka i prabaka. Opterećenost društvenom stigmom koju je nosilo mijenjanje partnera, tabuizacija "kreativnijeg" seksa i sputanost u izražavanju užitaka polako jenjava. No, nužno je povećati otvorenu komunikaciju o svim aspektima ženske seksualnosti kako bi u potpunosti skinuli okove prošlosti.

Cilj ovog intrigantnog tečaja je upoznati se sa ženskom seksualnosti, ciklusu seksualne reakcije, seksualnom zdravlju,  seksualnim smetnjama u žena, mozgu kao najvećem spolnom organu, ljubavnoj kemiji. Prilika je to da se nauči promišljati o sebi kao seksualnom biću, kao i osvijestiti događaje koji su utjecali na osjećaje i stavove koje imamo o seksu i bolje razumijevanje iskustva koja su formirala današnje stavove i osjećaje i detektirati razinu trenutne seks. inteligencije.

"50 nijansi mene" tečaj je namijenjen ženama svih dobnih skupina, mlađim i ženama u menopauzi, ženama koje su imale operativne zahvate itd., a koje se žele dodatno informirati o temama iz područja seksualnosti i spremne su promišljati o vlastitim stavovima, vjerovanjima i ponašanju u kontekstu polja koje okružuje za tu tematiku.

Kotizacija je 350 kn, a prijave i dodatne upite šalju se na [email protected] ili broj 098/16-82-985. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter