Teatar Naranča: "Pinokio" za 55. obljetnicu

Ovosezonski hit, "Aladdin" bit će repriziran 27. i 28. listopada (D. ŠTIFANIĆ)
Ovosezonski hit, "Aladdin" bit će repriziran 27. i 28. listopada (D. ŠTIFANIĆ)

Teatar Naranča, koji je dobio ime po narančastima stolicama velike dvorane bivšeg Pionirskog doma u čijem sastavu djeluje, priprema bogat i raznolik nastavak kazališne sezone. Ovo kazalište na svom repertoaru ima predstave za djecu, a svi dosadašnji predstavljeni naslovi polučili su veliki uspjeh kod najmlađih, a i ne samo kod njih.

Ovosezonski hit, "Aladdin", koji je premijerno izveden početkom rujna, bit će repriziran 27. listopada u 18 i 28. listopada u 11 sati u prostorima bivšeg Pionirskog doma. Repriza prošlosezonskog hita, "Crvenkapice", dogodit će se 10. studenog u 18. i dan kasnije u 11 sati, a 18. studenog u 18 sati na rasporedu je repriza "Ivice i Marice".

Novi ovogodišnja premijerni naslov, predstava "Pinokio" upriličit će se 1. prosinca u 11 sati pretpremijerno, a istoga dana u 19 sati premijerno. Repriza će biti i 2. prosinca u 18, te 15. prosinca u 18, i 23. prosinca u 11 sati, kada će gostovati i Djed Mraz.

"Pinokio" je prva predstava za djecu izvedena u prostorima bivšeg Pionirskog doma, i to prije točno 55. godina, sada već daleke 1957., pa se, kako je kazao Luka Juričić, čelni čovjek ovoga kazališta, ponovnom izvedbom toga komada željelo napraviti hommage 55. godišnjici postojanja kazališta za djecu u Puli. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter