TBF oduševio umašku publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Koncert grupe TBF privukao je na Party nights pozornicu u Stella Marisu uvjerljivo najveci broj ljudi od pocetka turnira. Usprkos kiši i lošem vremenu, ATP-ov kompleks bio je ispunjen, a splitska grupa uzvratila je sjajnim i nezaboravnim koncertom.

Gotovo sve pjesme, poput antologijskih hitova "Heroyix", "Guzice i sise", "Lud za njom", Mladen Badovinac i društvo pjevali su uz glasnu podršku i pratnju obožavatelja koji su oduševljeno plesali pod kišom. Negdje na polovici koncerta i ta je smetnja prestala pa je uspješan koncert nastavljen s još vecim žarom.

TBF-ovci su izmedu pjesama zahvaljivali publici što se usprkos lošem vremenu skupila u tolikom broju, te su se dvije godine nakon prvog nastupa u Umagu ponovo potvrdili kao najbolji u seriji koncerata koji prate ovogodišnje izdanje turnira. Koncert je ujedno bio promocija njihovog novog albuma "Pistaccio Metallic", s kojeg su svirali nekoliko pjesama ukljucujuci "Uvik kontra" i "Mater".



Nakon gotovo dvosatne svirke najavili su da je vrijeme za kraj te naišli na glasno negodovanje publike. "Hocemo još, hocemo još" s pozornice se culo gotovo jednoglasno, nakon cega su se TBF-ovci vratili na bis odsvirati još tri pjesme, medu kojima i klasik "Genije", a feštu su zakljucili u šaljivom tonu plešuci kan-kan.

A nakon koncerta Badovinac je komentirao kako je publika bila genijalna, dok je Luka Barbic otkrio kako su zbog vremena pomalo strahovali za uspješnost gaže, no vec nakon nekoliko pjesama bilo mu je jasno da nema razloga za strah. U publici su se, izmedu ostalih, zabavljale i rasplesana skijašica Ana Jelušic s prijateljicama, sportska novinarka Mirna Zidaric te drugi poznati koji su ovih dana pohodili Umag.


Podijeli: Facebook Twiter