Tatjana Giorgi večeras u Rock Caffeu

Tatjana Giorgi večeras u Rock Caffeu (Arhiva)
Tatjana Giorgi večeras u Rock Caffeu (Arhiva)

Nakon što je nedavno ugodnim swing/pop/rock singlom "Mjesec" autorski iskoračila i otpočela svoju solo karijeru, pjevačica i gitaristica Tatiana Giorgi, nekadašnja pjevačica u Gustafima i višegodišnja voditeljica pulskog glazbenog dječjeg studija "Čarobna frula", večeras će nastupiti u pulskom Rock Caffeu, ali ovaj put s cover bendom The Moon Boys, koji čine gitarist Saša Zorkić, bubnjar Roberto Legović i basist Robert Matisyak.

Uz zasad jedinu autorsku izvedbu "Mjeseca", na večerašnjem će repertoaru, veli nam ona, biti Morcheeba, Radiohead, Norah Jones, The Beatles, The Presidents of the United States of America…

Istodobno, Tatjana zadnjih tjedana priprema s drugim glazbenim suradnicima aranžmane za snimanje prvog samostalnog albuma, a ulazak u studio planira tijekom ovog proljeća, čime će, kako kaže, pokušati udovoljiti unutarnjem porivu da se autorski izrazi. Inače, Tatiana Giorgi na sceni je od 1994., kada je kao 18-godišnjakinja počela s gitarom izvoditi obrade Velvet Undergrounda i PJ Harvey. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter