Tara Flaherty medu Puljankama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska prvoligaška ekipa "Pula", clanica A-1 lige, u srijedu je definitivno kompletirala igracki kadar za predstojecu, njoj trecu uzastopnu prvoligašku sezonu koja pocinje 16. listopada.

Nakon dva lanjska promašaja s prekooceanskim pojacanjima, najprije s Monique Martin, a potom i Brittanie Taylor James koje su, karikirano receno, u najvecem gradu na Poluotoku proboravile krace nego što su (pro)putovale do Pule, od srijede ima novo pojacanje iz SAD-a.

Rijec je o 25-godišnjoj Njujorcanki Tari Flaherty, koja igra na poziciji krilnog centra i ispod obruc(ev)a bi trebala biti "ispomoc" novoj kapetanici "Pule" Malji Ramljak, kao zamjena za još lani "odbjeglu" Andelu Škoric, odnosno novopecenu juniorsku reprezentativku Hrvatske Jovanu Mandic iz Prijedora, koja je nakon sezone u pulskom klubu nedavno otišla upravo u SAD na nastavak školovanja.

Flaherty, koja je dosad bila clanica Fairfield Universityja iz Connecticuta, u srijedu je rano poslijepodne sletjela u zracnu luku u Veneciji gdje su je docekali predsjednik kluba Ivica Bolkovic i trener Ivan ?ukic. Vec predvecer predstavljena je novim suigracicama koje su vecernji trening imale u dvorani na Stoji.

Tara Flaherty vjerojatno ce se pulskoj publici vec ovog vikenda kada ce klub u Pattinaggiu organizirati tradicionalni, 5. memorijalni turnir "Vladimir Šešelja".

Pored vec pristiglih 26-godišnje Tihane Valentic na poziciji organizatora igre, odnosno mlade Antonije Jakelic (18), Flaherty je zasigurno "tocka na i" što se tice prijelaznog roka u pulskom klubu.


Podijeli: Facebook Twiter