Tar-Vabriga: Na čelu vijeća Mladen Vojinović

Vijeće Tar-Vabrige (T. KOCIJANČIĆ)
Vijeće Tar-Vabrige (T. KOCIJANČIĆ)

IDS-ovci Mladen Vojinović izabran je za predsjednika, a Doris Pilato Ćurko za potpredsjednicu Općinskog vijeća Tara-Vabrige. Na konstituirajućoj sjednici vijeća javnim su glasanjem dobili stopostotnu podršku vijećnika, koji su prije toga svečano položili prisegu.

Vijeće će imati 11 vijećnika, a to su uz dvoje spomenutih iz IDS-a još i Luka Žužić, Remiđo Mušković te Marko Momić i Fabrizio Labinac, koji su u vijećničkim klupama zamijenili prvo dvoje s te liste - Nivija Stojnića i Sanju Žužić, koji su izabrani za općinskog načelnika, odnosno donačelnicu.

Trojicu vijećnika ima lista grupe birača Enca Žužića, a uz njega to su i Franko Katunar i Emanuel Stojnić. Po jednog vijećnika ima HDZ - Vesnu Lemo, koja je odustala od mandata iz osobnih razloga pa ju je zamijenio i prisegnuo Ilija Baljak, te SDP, a to je Željko Bošnjak.

- U predizbornoj kampanji čuli smo da svi imamo iste ideje i planove za našu općinu pa sam siguran da ćemo u ovom mandatu svi skupa dati najviše. Vijeće će, nadam se, prepoznati sve projekte koje smo u prethodnom mandatu pripremili za realizaciju, kazao je novi-stari načelnik, zaželjevši svima uspješan rad. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter