Tar: Koncerti Opće opasnosti, Rozge i Anelida

Opća Opasnost (D. ŠTIFANIĆ)
Opća Opasnost (D. ŠTIFANIĆ)

Na velikoj višednevnoj turističkoj fešti koja se u Taru održava od 2. do 4. rujna i ove će godine nastupiti poznata imena s hrvatske estrade. Proslava počinje sutra kada na školskom igralištu nastupa županjska hard rock grupa Opća opasnost, ali i go-go plesačice te DJ-jevi Joyce Mercedes, Salle, Miss Kali i Miss Lala.

Subota započinje jutarnjom marendom za građane u dvorištu općinske uprave, nastavlja se međunarodnim nogometnim turnirom veterana od 16.30 sati, utrkom "Tarska desetka" u 18 sati, a završava na školskom igralištu koncertom splitske pjevačice zabavne glazbe Jelenom Rozgom i ITD benda te paralelno nastupom Anelida u dvorištu općinske uprave.

U nedjelju opet dan započinje marendom za građane, a kroz dan će se redati boćarski turnir, utrka magaraca, nastup folklorne grupe Veseli Roversi, Limene glazbe i Mješovitog zbora Zajednice Talijana Tara te navečer Night Express banda, Laguna Banda i Alfa Time Banda. Uz štandove s autohtonim istarskim suvenirima i bogatu gastronomsku ponudu, održat će se i humanitarna lutrija. (A. D.)


Podijeli: Facebook Twiter