Tanja Kiridžić iz Splita u Podravku


Tanja Kiridžić nova je igračica Podravka Vegete. Najbolja pulska rukometašica stigla je iz Splita u Koprivnicu, potpisala ugovor s najboljih hrvatskim klubom do kraja sezone i u ponedjeljak odradila prvi trening s "kokicama".

Korak je to naprijed u karijeri za povremenu hrvatsku reprezentativku koja je krajem ožujka doživjela tešku ozljedu koljena nakon koje je uslijedila operacija i sedam mjeseci izbivanja s parketa. Povratak je uslijedio u redovima novog kluba, Splita, za kojeg je odigrala pet utakmica i postigla 23 gola.

- Zvali su me iz Podravke i nisam se previše dvoumila niti razmišljala već sam objeručke prihvatila ponudu. Rekla sam si da idem probati, prvenstveno da se jednog dana ne bih pitala zašto to nisam napravila - rekla je Tanja Kiridžić, najbolji strijelac posljednja dva izdanja Prve hrvatske lige.

- Toliko sam godina provela na jednom mjestu, u Puli, a sad sam to izgleda odlučila nadoknaditi i u dva sam mjeseca promijenila dvije destinacije - našalila se Tanja, koje je 13 godina branila boje Arene.

Kiridžić će u Koprivinici napokon osjetiti ono što s Arenom nikad nije, međunarodno klupsko natjecanje. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter