Tanja Kiridžic i Giovanni Cernogoraz sportaši godine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska rukometašica Tanja Kiridžic, novigradski strijelac Giovanni Cernogoraz, kuglacice porecke Istre, rukometaši Poreca, pulski judaš Matej Grubiša i pulska atleticarka Mikela Ristoski najbolji su sportašica, sportaš, ekipa, momcad, mladi sportaš i sportašica s invaliditetom Istarske županije za 2011. godinu u 44. izboru Glasa Istre.



Nagrade najboljima urucene su danas na pulskoj Portarati na zajednickoj svecanosti tijekom koje su izvucena i imena dobitnika Novogodišnje nagradne igre Glasa Istre, a kojom je s pozornice dirigirao Alfredo Kocijancic.



Patricia Smoljan, županijska procelnica za obrazovanje, sport i tehnicku kulturu, urucila je priznanja Mikeli Ristoski i Mateju Grubiši, da bi potom stvari u svoje ruke uzeo Nenad Jankovic, urednik sporta u Glasu Istre, koji je predao nagrade kuglacicama Istre i rukometašu Poreca Davidu Milicevicu, ciji klupski kolege u Nizozemskoj nastupaju na turniru.



Pricu je zakljucio Ranko Borovecki, glavni urednik Glasa Istre, koji je predao nagrade Tanji Kiridžic i Dariu Koraci, tajniku Saveza sportova Istarske županije koji ju je primio u ime Giovannija Cernogorza. (I. CEROVAC; Snimio N. LAZAREVIC)


Podijeli: Facebook Twiter