Tanja i Goran rekli "da" u San Pedru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon brojnih uspona i padova, ljubav Gorana Ivaniševica i Tanje Dragovic je pobijedila. Prošle subote u crkvi St. Mary Star of the Sea u San Pedru izrekli su sudbonosno 'da'.
U najvecoj mogucoj tajnosti naš slavni tenisac Goran Ivaniševic i manekenka Tanja Dragovic prošle su subote izmijenili zavjete. Nakon deset godina veze, zajednickog života i dvoje djece, Tanja i Goran stali su pred oltar u crkvi St. Mary Star u San Pedru, u blizini Los Angelesa.
Kako su nastojali da se ceremonija održi u tajnosti, bez prisutnosti medija, vecina uzvanika ulazila je na stražnji ulaz crkve. Par se navodno dovezao u crnom Bentleyju, Tanja je bila odjevena u dugu bijelu vjencanicu, a Goran u tamno odijelo. Uz njih su pred oltarom stajali kumovi Sanja Duggan, dugogodišnja Tanjina prijateljica, i Goranov prijatelj Peter Balov.
Kako prenose neki mediji, navodno su medu malobrojnim uzvanicima bila i njihova djeca, šestogodišnja kcer Amber i jednogodišnji sin Emanuel, te najbliža rodbina - Tanjina majka Mira, brat Igor i sestra Ivona, kao i najbliži prijatelji Tomo Vrban, Kristina Bradac Smoje i Frane Barbieri.


Podijeli: Facebook Twiter