Tamara Obrovac i Rambo Amadeus na koncertu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zajednicki koncert Ramba Amadeusa i Tamare Obrovac Transhistria Electric održat ce se 3. listopada u zagrebackom Boogaloo Clubu s pocetkom u 21 sat. Organizatori naglašavaju kako se ovdje ne radi o gostovanju Tamare na Rambovom koncertu, ili obratno, niti o klasicnom konceptu koji ukljucuje prvo predgrupu a onda i glavnog izvodaca. Ovaj put ce se iste veceri moci vidjeti i cuti kompletan koncert oba izvodaca sa svojim proširenim bendovima koji ce zajedno ponuditi preko tri sata vrhunske svirke.

Dvoje glazbenika suradivalo je na zadnjem albumu Tamare Obrovac Transhistria Electric "Necu više jazz kantati" i to u narodnjackoj parodiji "Turbo funk". Tamara Obrovac se na svom posljednjem, vrlo uspješnom albumu odmakla od svog uobicajenog etno-jazz izricaja te se više priklonila plesnijem etno jazz soul funk zvuku. Rambovo gostovanje je još jedan od dokaza iznimnog uzajamnog poštovanja ovih nadarenih umjetnika, kažu organizatori.

Ulaznice su u pretprodaji u novootvorenom zagrebackom Aquarius Music Shopu - Maksimirska 16, a ostala pretprodajna mjesta u Zagrebu su Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Music Shop Sirius (Importanne galerija), Dallas Music Shop (Masarykova 6) i MAMA (Preradoviceva 18).


Podijeli: Facebook Twiter