Talijanska diva Gina Lollobrigida pod istragom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Talijanska filmska ikona Gina Lollobrigida pod istragom je zbog navodnog ometanja pravde, objavili su u srijedu talijanski mediji.

Lollobrigida se sumnjiči da je platila svjedoke kako bi na sudu svjedočili u njezinu korist. Radi se o slučaju u kojem je filmska diva optužila susjeda da je ukrao jednu od njezinih dizajnerskih skulptura i prodao je.

Sud je 2012. odbacio optužbu, a Lollobrigida je sada osumnjičena da je podmitila dvoje svjedoka da svjedoče u njezinu korist.

Rimsko državno tužiteljstvo otvorilo je istragu prije nekoliko dana, piše list La Repubblica. Lollobrigidin odvjetnik Fabrizio Siggia nije bio dostupan za komentar.

Znana kao jedna od najljepših svjetskih glumica 50-ih i 60-ih godina, Lollobrigida je glumila s holivudskim velikanima poput Humphreyja Bogarta, Anthonyja Quinna, Burta Lancastera, Tonyja Curtisa, Rocka Hudsona i Seana Conneryja.

Prošle je godine bila na naslovnicama jer je svoju kolekciju nakita prodala za financiranje istraživanja matičnih stanica. Prikupila je 5,3 milijuna dolara. (Hina/dpa) -


Podijeli: Facebook Twiter