Talijanka ogrebala policajca

Ilustracija (D. MEMEDOVIĆ)
Ilustracija (D. MEMEDOVIĆ)

Labinska policija je kazneno prijavila 34-godišnju talijansku državljanku zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u subotu oko 4 sata u naselju Vozilići kraj Labina, a prekršajno je prijavljen 37-godišnjak iz Labina.

Naime, prometna policija je zbog sumnje da upravlja automobilom pod utjecajem alkohola zaustavila oko 4 sata automobil Renault Clio pulskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak iz Labina. Vozaču je ponuđeno alkotestiranje, no on je to odbio te mu je policija kazala da je uhićen. Vozač je na to htio napustiti mjesto događaja te su ga policajci prisilno spriječili i vezali lisicama. Na to je suvozačica iz Clija, 34-godišnja Talijanka izašla iz automobila i pokušala spriječiti policajce tako što je jednog policajca uhvatila za ruku i povlačila te potom ogrebla.

Tijekom događaja su lakše ozljede zadobili 37-godišnji vozač koji je pokušao otići s mjesta događaja, 34-godišnjakinja u naguravanju s policajcem i taj policajac. Na kraju je policija nad oboje koristila sredstva prisile te su Labinjan i Talijanka završili u lisicama. Oboje uhićenika je policija dovela na kriminalističko istraživanje, a Talijanka je jednako kao i Labinjan odbila alkotestiranje.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjakinja je u subotu u večernjim satima predana pritvorskom nadzorniku PU istarske, a protiv 37-godišnjaka slijedi prekršajna prijava u redovnom postupku. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter