Talenti među sobom izabrali Leonardu Budija

Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)

Na Prvoj smotri talenata općine Fažana, što je u četvrtak održana u prepunoj dvorani Multimedijalnog centra, mali i mladi pjevači, plesači i instrumentalisti izveli su 22 točke. Iako su organizatori manifestacije iz općinske uprave odustali od natjecateljskog karaktera uobičajen za slične talent showove, sudionici su među sobom izabrali najboljeg izvođača, a to je priznanje pripalo pjevačici Leonardi Budija.

S obzirom da program i izvođači nisu bili opterećeni rezultatima, manifestacija je protekla u opuštenoj i kolegijalnoj atmosferi, uz bodrenje i aplauz publike, ali i sudionika. Svi su izvođači, i pojedinci, ali i vrtićke, školske i druge skupine, nagrađeni medaljama na kojima su bila ispisana njihova imena, dok je Leonardi Budija donačelnica Ada Damjanac uručila plaketu i poklon-bon.

Kao gost je na smotri nastupio mladi pulski plesač Devin Juraj, kojeg su u pauzi između točki intervjuirali mladi voditelji Lorna Ana Novak i Damjan Fontana. Za završetak manifestacije Leonarda Budija otpjevala je "Tears in Heaven" Erica Claptona, uz gitarsku pratnju producenta smotre Mitra Gavočanova i plesnu improvizaciju Devina Juraja. (Z. S.)


Podijeli: Facebook Twiter