U sklopu Maistrinog programa Vikend svjetskih kuhinja, ovog vikenda, u petak i subotu od 18 sati na dalje, u restoranu hotela Adriatic, gosti ce imati priliku kušati specijalitete egzoticne tajlandske kuhinje.
Na meniju ce se po promotivnim cijenama nuditi zanimljiva predjela poput salate od zelene papaje s kikirikijem, kozicama i palminim šecerom, ljute juhe s piletinom i kokosom ili pak juhe s kozicama. Za glavno jelo gosti ce moci birati izmedu pržene riže s namazom od kozica, svinjetinom i povrcem, pecenog svinjskog vrata s feferonima ili nešto ljucih jela poput tajlandskog zelenog curryja s piletinom i kozicama, dok ce za desert biti ponudeno voce.
Vikend svjetskih kuhinja gastronomsko je dogadanje koje se u Maistrinom hotelu Adriatic u Rovinju organizira vec petu godinu za redom, a u kojem se svakog vikenda nude jela razlicitih svjetskih kuhinja po izboru šefa kuhinje Radovana Blagica. Nakon specijaliteta Tajlanda, ovogodišnji ciklus završit ce karipskom kuhinjom koja ce se predstaviti za vikend 30. i 31. ožujka.
Za goste koje dolaze izvan Rovinja u Maistri su priredili i posebnu ponudu ukoliko se odluce prenociti u hotelu Adriatic.