Taxi Cammeo mami niskim cijenama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kosta Minovski, vlasnik Cammeo Grupe, djelatnosti autotaksi prijevoza putnika u Rijeci, Zagrebu, Osijeku i sada Puli, prezentirao je dolazak novih taksija. Ova ce tvrtka, koja u Hrvatskoj zapošljava 680 radnika, u Puli, bez obzira na "svega" osam dobivenih dozvola, zaposliti 50-ak novih djelatnika, od vozaca, dispecera i cistacica do peraca i onih koji ce biti zaduženi za održavanje vozila, a u gradu startaju s 15 škoda octavia.

- Iako sam se nadao vecem broju dozvola, od 10 do 15, u posao cemo krenuti za desetak dana, kada se vozila opreme za taksiranje. Vec smo dobili pet dozvola u barbanskoj opcini, a konkurirat cemo i na natjecajima za opcinu Ližnjan, za pet-šest dozvola, te opcinu Svetvincenat za pet dozvola, tako da cemo u startu imati 15 vozila. Od Uskrsa, pak, namjera nam je to povecati na 25-30 vozila te minibus, cime bismo pokrili cijeli istarski prsten te otvorili dodatna radna mjesta, rekao je Minovski.

Naglasio je da mu je želja da cijenama, kvalitetom, uslužnošcu i urednošcu stekne povjerenje Puljana te navikne gradane na korištenje taksija. Cijena za prvih pet kilometara iznosit ce 15 kuna, a svaki daljnji kilometar placat ce se pet kuna. Unatoc gradskoj odluci koja dopušta naplacivanje pet kuna za prtljagu, Cammeo to nece ciniti.

- Pula je oduvijek bila u našim planovima. Jedini nam je neostvareni cilj ostao Split, ali vjerujemo da cemo i ondje uskoro poceti taksirati. Cilj mi je da se naši putnici osjecaju ugodno za 15 kuna koliko placaju vožnju. Pokazalo se da je naš model jako prihvacen u gradovima u kojima poslujemo. Umirovljenici koriste naše usluge za odlazak na lijecnicke preglede, cesti su nam klijenti i studenti, a možemo se pohvaliti da smo našim uslugama vikendom smanjili u Zagrebu smrtnost u prometnim nesrecama za cak 12,5 posto, istice Minovski.

Zaštitni znak pulskog Taxi Cammea bit ce Arena, sjedište je u Vodnjanskoj 13, gdje je smješten call centar u kojem novi zaposlenici vec vježbaju, a cilj je transformirati taksi službu u javni servis dostupan svim gradanima. (G. ROJNIC)


Podijeli: Facebook Twiter