WTA Rim: S. Williams i Errani prve polufinalistice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Druga najbolja tenisačica na svijetu, Ruskinja Marija Šarapova predala je bez borbe svoj četvrtfinalni susret na velikom WTA turniru u Rimu Talijanki Sari Errani zbog "fizičkih problema", objavili su organizatori.

Šarapova je u četvrtak u susretu trećeg kola lakoćom pobijedila Amerikanku Sloane Stephens sa 6:2, 6:1, a organizatori nisu objavili detaljne razloge njezina odustajanja. Prošloga tjedna Šarapova je izgubila u finalu turnira u Madridu od Amerikanke Serene Williams, a uskoro ju očekuje pokušaj obrane naslova u Roland Garrosu koji počinje 26. svibnja i traje do 9. lipnja.

Prva tenisačica svijeta, Amerikanka Serena Williams plasirala se u polufinale uvjerljivo pobijevši Španjolku Carlu Suarez 6:2, 6:0. U polufinalu će Williams igrati protiv bolje iz dvoboja između Srpkinje Jelene Janković i Rumunjke Simone Halep.

U muškoj konkurenciji prvi polufinalist je Francuz Benoit Paire koji je u četvrtfinalu deklasirao Španjolca Marcela Granollersa sa 6:1, 6:0. U polufinalu će Paire igrati protiv bolje iz susreta između Švicarca Rogera Federera i Poljaka Jerzyja Janowicza.


Podijeli: Facebook Twiter