Svo smece pred moja vrata!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na niz od pet kontejnera za otpad postavljenih nasuprot kuce Marijana Bazdanovica u Trecem ogranku u Pješcanoj uvali, a namijenjeni su gotovo cijeloj ulici, on ne može gledati blagonaklono. Imati kontejner blizu kuce uglavnom predstavlja prednost, ali kada ih je pet na okupu može se samo reci: Što je previše, previše je.

- Nemam ništa protiv baja, no postavljene su samo na ovom mjestu dok ih od restorana Lanterna naovamo ispred zgrada s 12 i devet apartmana uopce nema. Ovdje skoro cijela ulica odlaže smece. Nesnosno smrde, a nocu i ujutro slušam buku kada ljudi bacaju boce ili limenke. Da ne pricam o buci kad ih Albanež prazni rano ujutro, kaže nam Bazdanovic.

Iako je pokušao stupiti u kontakt s nadležnima u Albanežu stigao je, kaže, samo do tajnice. Vidno ljut rekao nam je da ce, ukoliko se nešto ne poduzme, sam riješiti problem odnosno zapaliti kontejnere.

No, ako je vjerovati obecanju zamjenika direktora medulinskog komunalca Edi Krajcaru do takvog drasticnog poteza ne bi trebalo doci jer nam je u telefonskom razgovoru najavio da ce kontaktirati Bazdanovica i pokušati riješiti problem.

- Nemam saznanja o tom problemu, niti pismenim putem niti mi je preneseno da se gospodin žalio. Ovih dana cu stupiti s njim u kontakt da vidimo o cemu je rijec, rekao nam je Krajcar. (T. GRBIC)


Podijeli: Facebook Twiter