Svjetski jet-set stiže u Zagreb na Dolphin Awards

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Areni Zagreb 30. kolovoza će se održati prva dodjela filmskih i muzičkih nagrada Delfin (Dolphin Awards), uz brojne filmske i glazbene zvijezde.

Riječ je o jedinstvenom događanju na ovim područjima, ali i šire. Prije dodjele nagrada u 17 sati bit će održan "crveni tepih", a sama ceremonija, koju će voditi Ivana Mišerić, uz pratnju revijalnog orkestra Zagrebačke filharmonije i mnogobrojne glazbene goste, počet će u 19 sati. Ljubitelji filmske glazbe moći će uživati u izvedbama iz poznatih filmova.

Očekuje nas više od tri sata bogatog i glamuroznog programa koji će okupiti brojne priznate goste i uzvanike, novinare i osobe iz glazbene i filmske industrije iz Hrvatske i svijeta.

Među uzvanicima su i John Rhys Davies ("Gospodar prstenova", "Indiana Jones"...), Dan Van Husen ("Hartov rat", "Združena braća"), Franco Nero ("Umri muški 2", "Killing is my business, darling"), Werner Daehn ("XXX", "Valkyrie"), Gerard Barray ("Tri mušketira", "Sexy Beast"'), Greg Travis ("Starship Troopers", "Showgirls", "The Watchmen"), Romina di Lella ("Meta", "Dead Blood"), Petr Jákl ("Kill Bill 1", "Dan nezavisnosti"), Jan Thüring ("The Raft") Murat Yildirim i Burçin Yildirim ("Asi") i mnogi drugi.

Organizatori su u pregovorima i s Vivicom Fox, Amerie, Dannyjem De Vitom, Neve Campbell, Benom Kingsleyjem, Gérardom Depardieuom i još nekoliko renomiranih imena iz svijeta glazbe i filma. U svakom slučaju, očekuje nas vrhunski program uz renomirane goste iz cijelog svijeta i regije.

Ulaznice za ovaj spektakl u prodaji su od danas, na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Ulaznice.hr te na www.ulaznice.hr. (Tportal.hr)


Podijeli: Facebook Twiter