Svjetlani Vošten uručen automobil Glasa Istre


Glas pjevača Gorana Karana ostat će Svjetlani Vošten iz Svetog Lovreča duboko urezan u sjećanje i povezan s nezaboravnim trenutkom, onim kada je osvojila novi automobil na 99. nagradnom izvlačenju Glasa Istre, održanom krajem proteklog mjeseca na Jakovlji u Kanfanaru.

Poznati pjevač izvukao je Svjetlaninu omotnicu i bio prvi koji je 26-godišnju Lovrečanku izvijestio da je atraktivan Volkswagen up!, najvrjedniji dar Glasa Istre iz nagradne igre koja je trajala od 15. lipnja do 16. srpnja, postao baš njen.

Primopredaja ovog dara Glasa Istre i P. D. Automarketinga Buje - Poreč održana je jutros u njihovom autosalonu u Bujama gdje je Svjetlana došla u pratnji sestre Patricije i mame Gracijele.

Ključeve novog malog gradskog Volkswagen up!-a, nedavno proglašenog automobilom godine u svojoj kategoriji, sretnoj su dobitnici uručile Mirjana Perković Melon, rukovoditeljica službe promidžbe Glasa Istre i Katarina Marinković, voditeljica prodaje P. D. Automarketinga, multibrand trgovca automobila za područje Istarske županije, koji je u nekoliko navrata bio partner Glasa Istre u osiguravanju glavne nagrade.

Uz auto išla je još jedna nagrada - polica autoodgovornosti Jadranskog osiguranja koju su uručile Sonja Cindrić, njihova nadzornica za područje Novigrada i Umaga, te djelatnica Sonja Čolić Ivošević.

- Već režemo kupone za novu nagradnu igru. Od sada čitamo samo Glas Istre i slušamo Gorana Karana, veselo su nam rekle na odlasku članice obitelji Vošten. Nova nagradna igra Glasa Istre je u tijeku, a glavna nagrada, vrijedni Kia Cee'd, čeka novog sretnog čitatelja. (Vedrana HABEREITER; Snimila Jelena PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter