Svirke uživo razveselile Porečane i turiste

Unplugged nights - živa svirka na nekoliko gradskih lokacija (Manuel PALJUH)
Unplugged nights - živa svirka na nekoliko gradskih lokacija (Manuel PALJUH)

Glazbeni program Unplugged nights Poreč Open Air festivala u subotu je obogatio grad svirkama uživo i oduševio brojno lokalno stanovništvo i turiste. Ljetna pozornica na rivi i ovaj je put bila centralno mjesto za uživanje u live svirci u akustičnoj izvedbi, koja je savršeno upotpunila romantičnu ljetnu atmosferu Poreča. Unplugged Nights program odvijao se još u ugostiteljskim objektima Comitiumu, Epoci, Saint&Sinneru, Sinemi, Spinnakeru, Terra Magici i Valamar Isabella Miramareu. Tijekom šetnje gradom kao i svih ostalih večeri mogao se osjetiti festivalski duh uz razne urbane zvukove i izvrsne akustične interpretacije. Posebno vesela atmosfera bila je na lokaciji Terra Magicae koja je taj vikend proslavila rođendan uz nastup dva benda.

Sinoć su na programu bili Circus in the City u duhu šarenila i veselja cirkusa, uz hodače na štulama, akrobate i žonglere, dok je na ljetnoj pozornici na rivi bio najavljen pravi show cirkusnih performera i akrobata. U sklopu programa Open Air Cinema u Villi Polesini na programu je bila drama "Kolovoz u okrugu Osage".

Današnja večer rezervirana je za lude R&B ritmove uz glazbeni Music Nights program Get your Rhythm & Blues, koji po običaju raspleše cijelu porečku rivu. Za one najmlađe na rasporedu je crtani film "Juraj i hrabri vitezovi" u Villi Polesini u 21 sat kao dio programa Open Air Cinema. (Priredio M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter