"Svi za Sanju": izvuceni parovi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U nedjelju ce se od 17 sati u Domu sportova Mate Parlov održati humanitarni spektakl "Svi za Sanju" na kojem ce se sakupljati novac za teško bolesnu Puljanku Sanju Bubonjic. Bit ce to priredba glazbe i malog nogometa, a u Domu sportova u petak je izvuceno pet parova ekipa.

Zaigrat ce Stari redari kluba Uljanik i Euroherc, zatim ekipa Glumaca i cura s Radio Pule, pa slijedi sraz Glazbenika i Politicara, a Policijska uprava Istarska igrat ce protiv Jadranskog osiguranja dok ce Sportaši zaigrati protiv ekipe Brionke. Do finala ce se stici izvodenjem jedanaesteraca.

Spomenimo i to da su parove izvukli direktor Doma sportova Mario Peruško, Boran Angelovski koji ce suditi utakmice, organizacijski i bracni par Zoran i Danijela ?ordevic te Mario Cernjul koji vodi turnir.

Peruško je iskoristio priliku te pozvao sve da sudjeluju na ovoj manifestaciji, u šali dodavši da ce pravila igre biti prilagodena fizickoj spremi natjecatelja.

U spomenutim ekipama zaigrat ce Stipe Drviš, Pero Tadic, Rene Bitorajac, Zlatan Zuhric Zuhra, Igor Štimac, Enis Bešlagic Šemso, Boris Miletic, Damir Kajin, Alka Vujica, Helena Minic, Robert Zuber, Bruno Krajcar, Mario Battifiaca i drugi. Novost je da u Pulu dolaze poznati nogometni reprezentativac Dario Šimic te Ahmed al Rahim, poznatiji kao Antimon iz Vecernje škole.

Dolazak su otkazali Furio Radin, Edi Maružin i Alen Vitasovic, ali na svu srecu doci ce Sveti Nikola, a najmlade ce zabaviti i madionicar Stefano. Kratku prezentaciju nogometa održat ce i mladi polaznici škole nogometa NK Istra.

Izmedu utakmica nastupit ce Alka Vuica, Franko Krajcar i grupa Indivia te Šajeta uz pulske mažoretkinje, plesne grupe te DJ-a Sekillu Bluntona. Šajeta ce i zaigrati te voditi program uz Nenada Seferagica, Battifiacu i Bešlagica.

Blagajna Doma sportova otvara se vec u 15 sati. Ulaznice su simbolicnih 20 kuna, za djecu do 15 godina 10 kn, a djeca do 7 godina moci ce uci besplatno.


Podijeli: Facebook Twiter