"Svi za mnom"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novi predizborni slogan Damira Kajina, predsjednickog kandidata IDS-a, glasi "Svi za mnom". Njime ce popularni istarski politicar pokušati privuci birace da mu daju glas za Pantovcak. Slogan Kajin objašnjava kao svoju otvorenu poruku svim hrvatskim biracima.

- Razmišljali smo da li da zadržimo slogan "Pošteno" ili da idemo na mobilizirajuci "Svi za mnom". Odlucili smo se za ovaj drugi, jer se radi o temeljnoj poruci moje kampanje - mi ili oni. Mi smo ljudi koji žive od svog rada. Radnici, intelektualci, obrtnici, a oni su banda tajkunska koja može uložiti 15-20 milijuna kuna u ove izbore da bi preuzela institucije i tako se zaštitila. Jer, ako oni ne pobijede, netko bi mogao poceti preispitivati pretvorbu i privatizaciju. Ja obecavam da cu biti na celu krcenja te prašume, istice Kajin.

Poziva gradane da krenu s njim, jer on necu odustati. "Kao John Deer, traktor, krcit cu putove i nitko me u tome nece zaustaviti", pojašnjava Kajin zašto je njegov slogan u predsjednickoj kampanji "Svi za mnom".


Podijeli: Facebook Twiter