Svi su poludjeli za tajicama od 7.750 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cini se da što god da napravi ili kaže i u kojem god se izdanju pojavi, Gisele Bundchen nikako ne može pogriješiti, što je dokazala i editorijalom za novi broj britanskog izdanja casopisa Vogue ciju naslovnicu krasi.

Upravo ovim editorijalom, kojeg je snimio proslavljeni talijanski fotograf Mario Testino dok je za stajling bila zadužena Lucinda Chambers, Gisele je ponovno potvrdila svoju titulu jednog od najboljih svjetskih modela, a krpice koje je nosila rasprodale su se u samo nekoliko sati.

Najtraženije su bile raznobojne tajice u metalik duginim bojama dizajnerice Pam Hoggs koje su vidljive na samoj naslovnici spomenutog izdanja, a do jucer relativno nepoznata dizajnerica tako je dobila instant slavu. A cijena ovih hit tajica? Prava sitnica! Samo 900 britanskih funti, što je otprilike 7.750 kuna, pa tko voli nek izvoli! E sad, je li ovdje rijec o komadu koji je zaista vrijedan tih novaca, ili tek još jednom primjeru modnog snobizma? Procijenite sami.



Bilo kako bilo, ovakva šarena naslovnica britanskog Voguea itekako iznenaduje, s obzirom da je ista primjerenija ljetnim mjesecima, a mi smo vec debelo zagazili u jesenske mjesece i sve brže hodamo prema tmurnijim zimskim danima. Ipak, naslovnica je od strane modnih kriticara, znalaca, ali i publike, docekana s oduševljenjem kao jedno od rijetkih osvježenja koje je modnoj industriji kronicno bilo potrebno.

Vratimo se ponovno na Gisele koja se u popratnom intervjuu osvrnula na cinjenicu da je mnogi smatraju sebicnom kuckom.

"Ljudi misle da si sebican ako sebe staviš na prvo mjesto, no ono što me suprug Tom Brady naucio, i on je živi primjer toga, jest da ako želite u necemu biti najbolji, prvo se morate pobrinuti za svoje potrebe. Ako se prvo pobrinem za svoje potrebe, bit cu najbolja žena, najbolja majka, najbolja sestra i prijateljica. Moram si biti na prvom mjestu jer na taj nacin i drugi od toga imaju koristi", objasnila je ova 31-godišnja ljepotica.


Podijeli: Facebook Twiter