Svetvincenat i Sošici u gledalištu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nema odmora ni ponedjeljkom za sudionike 22. izdanja malonogometnog turnira «Moja ulica, moja ekipa 2010 – Suzuki Motortech». Uzrok tome je «gužva» u ždrijebu, pa je tako cetvrti dan turnira donio šest dvoboja.

Predvodeni kapetanom i vratarom labinskog «Rudara», Vedranom Kovacevicem i Sanjinom Vozilom, MNK «Tupljak» je lako apsolvirao «DVD Svetvincenat». Pogocima Alena Uravica i Tomija Anicica «Tupljak» je brzo poveo s dva pogotka razlike, ali «vatrogasci» su se odbili predati bez borbe te su preko Kalebica i Puha uspjeli vratiti stvari na pocetak. No, uslijedila je pogreška koju je kaznio Branimir Anicic, da bi potom na scenu stupio Elvis Uravic koji je hat-trickom zakljucio ovu pricu.

Lišen prevelike neizvjesnosti bio je i sljedeci ogled u kojem je MNK «Veruda» svladala «Sošice». Medutim, Verudeži nisu pritom nikog previše impresionirali i žele li daleko dogurati u dijelu ždrijeba gdje se nalaze kvartovske ekipe (Šijana, Vidikovac, Punta), morat ce svoju igru dignuti na nešto višu razinu. Protiv «Sošica» prvi je poentirao Barišic, da bi u posljednjoj sekundi prvog dijela poravnao Galant. Izgleda da je kratka pauza bolje koristila haklerima s Verude, koji su preko Stanica i Glamocanina u prvoj minuti nastavka zabili dva pogotka i potom susret mirno priveli kraju.

Uslijedio je najneizvjesniji susret veceri u kojem je «Konoba Danijela Betiga» dvaput vodila protiv «Zauder Filma» koji se dvaput uspio vratiti u igru te je pobjednik susreta odlucen tek nakon sedmeraca gdje je nakon sedam pogodaka vratar «Konobe» Bojan Crep uspješnom intervencijom odlucio pobjednika.

Rezultati 1. kola: Miro i ekipa – Outsiders 3:8, Yoda – Magulica 1:5, DVD Svetvincenat – MNK Tupljak 2:6, MNK Veruda – Sošici 7:3, Zauder Film – Konoba Danijela Betiga 5:6 (2:2 – 7m), Next – Judaši Istarski borac, Od nigdje – Lanaton.


Podijeli: Facebook Twiter