Sveti Lovreč: 2 ozlijeđena u sudaru tegljača i škode

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije su osobe ozlijeđene su teškoj prometnoj nesreći na cesti kod Svetog Lovreča danas oko 13 sati, no doznajemo da je ipak riječ o lakšim tjelesnim ozljedama.

Tegljač pulskih oznaka udario je u škodu fabiju i izletio izvan kolnika gdje se prevrnuo na bok, a fabia je ostala bez prednjeg dijela. Sreća u nesreći je da je kamion udario u dio motora, a ne u kabinu automobila. Cesta je za sav promet do daljnjeg zatvorena radi očevida, čišćenja kolnika i uklanjanja tegljača.

Prema neslužbenim izvorima, nesreća se dogodila kada se vozač škode fabije dolazeći sporednom cestom iz smjera Žbandaja kod raskrižja u Svetom Lovreču namjeravao uključiti na glavnu cestu, Pula – Buje te je oduzeo prednost prolaska tegljaču koji je dolazio iz smjera Pule.

Koliko je udarac bio silovit svjedoče ostaci škode i motor koji je doslovno izbačen iz vozila. Na dužini od oko desetak metara cijeli je kolnik prekriven uljem i benzinom, a tegljač se nakon sudara zarotirao za 180 stupnjeva i završio izvan kolnika na suprotnoj kolničkoj traci.

Na mjesto događaja odmah je upućena hitna medicinska pomoć te vatrogasci, a policija je zatvorila cestu od raskrižja prema Baderni. (M. SARDELIN) 


Podijeli: Facebook Twiter