Svečano za 65. godina porečkog NK Jadrana

Novi Jadranovi dresovi (arhiva NK Jadran)
Novi Jadranovi dresovi (arhiva NK Jadran)

Planovi i ciljevi Nogometnog kluba Jadran Poreč za sljedeće dvije godine, prezentacija nove uprave, svih ekipa, trenera, volontera i prijatelja kluba te škole nogometa i kampa, kao i ostvarenih rezultata i sponzora, predstavljeni su na svečanosti u povodu prvog polugodišta rada nove uprave i 65 godina postojanja kluba.

Svečanost je održana u porečkoj Istarskoj sabornici, u kojoj se okupilo više od 300 uzvanika. Okupljene je pozdravio novi predsjednik kluba Ronald Žužić, koji je predstavio članove nove uprave i proveo okupljene kroz povijest Jadrana, najbitnije trenutke u njegovom postojanju te planove za budućnost.

- Za 2013. i 2014. godinu naši su planovi usmjereni na ekonomsku organizaciju, stabilizaciju financija, organizaciju strukture unutar kluba, stabilnost sponzora, funkcioniranje škole nogometa i izradu knjige standarda funkcioniranja NK Jadran. U idućem periodu, za 2014. i 2015., planiramo definirati razvoj kluba i održivost na nogometnom tržištu, rekao je Žužić.

Među planiranim projektima najavio je rekonstrukciju starih svlačionica, za što je osiguran materijal i oprema, zatim projekt postavljanja reflektora na staro igralište te na službeno igralište na "Velom Joži", koji stoji oko 150 tisuća kuna, a ta će sredstva pokušati pribaviti organizacijom turnira i donacija u suradnji sa Sportskom zajednicom. Klub će intenzivno surađivati i s porečkim Crvenim križem i Zdravim gradom.

Ekipe, trenere, rezultate i školu nogometa okupljenima je predstavio Danijel Jumić, voditelj škole nogometa, trener pionira i pomoćni trener seniora. Ovom su prilikom predstavljeni i novi dresovi Jadrana te sponzorirano službeno vozilo nogometne škole koje stiže u siječnju.

Svako je dijete dobilo poklon kluba, u suradnji sa sponzorima Hypo bankom te tvrtkama Promoauto i Sigra.

U ime Grada Poreča okupljene je pozdravila dogradonačelnica Nataša Basanić Čuš i rekla da je veseli što je klub krenuo s ozbiljnim radom te obećala podršku Grada. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter