Svečano otvoren Pula Boat Fair

Plovila su izložena u moru i na kopnu
Plovila su izložena u moru i na kopnu

U Tehnomontovoj Marini Veruda u Puli danas je svečano otvoren četvrti međunarodni sajam brodske opreme i brodova Pula Boat Fair, koji organizira Hrvatska gospodarska komora u suradnji s partnerima.

Rekordan u više segmenata, sajam je okupio više od 130 izlagača, među kojima dominiraju prodavači brodske opreme i brodskih motora, no pronaći će se ondje i mnogi drugi popratni sadržaji.

U trodnevnom programu posjetitelje za ulaznicu od 20 kuna očekuju brojne izložene jahte, brodice, jedrilice i gliseri, a ukupno ih je, što u moru, što na kopnu, izloženo pedesetak.

Izvršni organizator sajma Livio Bolković istaknuo je da je Pula Boat Fair tip sajma koji spada i pripada Puli, gradu s izuzetnom povijesnom i pomorskom tradicijom.

- U vrijeme kada ostali sajmovi stagniraju ili im pada popularnost, Pula Boat Fair se sve više razvija po broju izlagača, ali i po broju posjetitelja, rekao je Bolković i dodao da je za njegov uspjeh ključno i to što su ga pokrenule strukovne udruge u sklopu Gospodarske komore. (piše K. TADIJIĆ, snimio N. LAZAREVIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter