Sve je spremno za spektakl

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Do velikog, spektakularnog koncerta Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb ostalo je još samo nekoliko dana, a pripreme za ovaj dogadaj teku punom parom. Naime, da bi na koncertima u subotu i u nedjelju bilo sve na vrhunskom nivou bilo je potrebno na vrijeme krenuti s intenzivnim pripremama.
- Koncerti Furia Toura vrlo su ambiciozno zamišljeni s najvecom produkcijom ikad videnom u Hrvatskoj. Za koncert u Areni Zagreb idemo korak dalje, pripremamo vrhunski audiovizualni dogadaj na pozornici, ali i u cijeloj dvorani, kaže Snježana Jerkovic, PR menadžerica Tonyja Cetinskog.
Za koncert je najavljen vrhunski razglas, a posebna pažnja posvecena je rasvjeti. Naime, iste takve rasvjetne elemente koristio je i Robbie Williams na svojoj turneji.
Impozantna bina na tri nivoa, širine 18 metara, dubine 16 metara i visine šest metara, bit ce slicna onoj na lanjskom koncertu Tonyja Cetinskog u pulskoj Areni. Cijeli nastup snimat ce cak 16 kamera. Bit ce tu i 70 metara cetvornih LED ekrana, 160 metara cetvornih LED mreže, a da bi sve prošlo u najboljem redu brinut ce se više od sto ljudi na sceni i iza nje.
- Uz vrhunsku produkciju, posebne efekte i raskošnu scenografiju, Tonyjev ce program dodatno zaciniti styling i kreacije Viktora Drage koji je osmislio kostime, kaže Jerkovic dodajuci da ce na pozornici nastupiti i atraktivne plesacice za koje je koreografiju osmislila Ivona Brnelic.
Tonyju ce se pridružiti i gosti - Zoran Mišic, Bojan Jambrošic i Nikolina Kovacevic - natjecatelji iz talent emisije "Hrvatska traži zvijezdu" te dosad najuspješniji i najmladi sudionik showa "Ne zaboravi stihove" Silvijo Štruklec. Svi su oni dobili priliku zapjevati s Tonyjem pred oko dvadeset tisuca ljudi, koliko ih se ocekuje na koncertima.
Iako su ulaznice za koncert u subotu vec odavno rasprodane za nedjelju još uvijek ima nešto karata u prodaji. Tony Cetinski nastavlja Furia Tour u zadarskom športskom centru "Višnjik" 28. svibnja.


Podijeli: Facebook Twiter