Sve je spremno za kraljevski sport u Rovinju

Na turnir dolaze četiri međunarodne polo ekipe s igračima
Na turnir dolaze četiri međunarodne polo ekipe s igračima

Na rovinjskoj plaži Porton Biondi privode se kraju pripreme za Rovinj Beach Polo turnir, jedinstveno sportsko, turističko i društveno događanje u Hrvatskoj. U radovima na pripremi infrastrukture, kako doznajemo sudjeluje oko 250 zaposlenika Adris grupe i partnerskih tvrtki. Upravo, da bi sve i bilo u skladu  s pravilima beach pola, dovezeno je oko sedamsto prostornih metara pijeska, dok je uz pješčani teren veličine 70x40 metara izgrađena i lounge zona, izložbeni prostor za sponzore, konjušnice.

Svjetski brendovi

I dok sve djeluje savršeno, jedino pitanje koje možemo postaviti organizatoru što u slučaju kiše? Jer, podsjećam, od petka do nedjelje četiri međunarodne ekipe igrača na pedesetak argentinskih konja odmjerit će vještine u ovom kraljevskom sportu.

- Program započinje u četvrtak 12. svibnja zabavom dobrodošlice i završava u nedjelju u 16 sati kada će biti održano proglašenje pobjednika i svečano zatvaranje turnira. U ime organizatora Adris grupe, kao i vodećih svjetski brendovi koji podupru Rovinj Beach Polo turnir, a to su Heineken, Tagheuera te Agrokor, kao sponzori ekipa, potom poznati argentinski brend i ambasador pola u svijetu La Martina, engleski proizvođač luksuznih automobila Bentley, proizvođač nakita Tiffany te ZepteR, proizvođač i distributer ekskluzivne i visokokvalitetne potrošne robe, nadamo se i da će nas i vrijeme poslužiti.

Polo parada

Dakle, u slučaju slabije kiše program se nastavlja po rasporedu, dok veći pljusak može eventualno na sat, dva odgoditi glavno natjecanje, veli nam stručna suradnica u marketingu Vanja Mohorović.

Pored utakmica planiran je i popratni program za sudionike turnira dok je vjerojatno uz onaj najatraktivniji trenutak samog otvorenja turnira Polo parada, koja će se kretati od polo arene do hotela Adriatic. Novoizgrađeno polo gledalište može primiti oko tisuću uzvanika i gostiju a svoj su dolazak u Rovinj već ranije  najavili Ivana Trump, Enno v. Ruffin, obitelj Illy i mnoge druge osobe iz političkog, poslovnog i svijeta zabave. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter