Sve aktivniji Ostaci zvuka

 Singl "Komplikacija" svojevrsni je kritički "priručnik za samopomoć"
Singl "Komplikacija" svojevrsni je kritički "priručnik za samopomoć"

Nakon singlova i pratećih videospotova "Govoriš o sebi" i "Sve što želim", pjesma "Komplikacija" novi je, treći singl pulskog alternativnog rock sastava Ostaci zvuka, koji izlazi pod etiketom Aquarius Recordsa.

Kako kažu u bendu, nova pjesma govori o ljudskoj vrsti koja je zakomplicirala stvari do krajnjih granica: nebitno je bitno, bitno je nebitno, ne znamo komunicirati, ne znamo voljeti, ne znamo živjeti. Ostaci zvuka iznose "Komplikaciju" kao svojevrsni kritički "priručnik za samopomoć", kojim poručuju da bi ipak moglo jednostavnije.

Spot za punk-rock ljubavnu pjesmu "Sve što želim" također je objavljen ovih dana. Snimljen je u ZeroStrasse, tajanstvenoj mreži austrougarskih tunela ispod Pule. Tema spota je potraga za ljubavlju, ali i potraga za samim sobom te odbacivanje omči i utega koji nas sputavaju na tom putu. Režiju potpisuje Andrej Korovljev, autor brojnih nagrađenih reklama, dokumentarnih filmova i glazbenih video spotova, a animaciju također nagrađivani pulski autor Draško Ivezić.

U Ostacima zvuka, uz pjevača i autora pjesama Ivana Kraljevića, sudjelovali su brojni pulski glazbenici - Tea Tidić (bas), Pitzek Bijažić (bubnjevi), Robert Buršić (gitara), Karlo Mirković (gitara), Matija Dadić (gitara), Robert Matysiak (bas), Ognjen Jovanović (analog synth) i Pepsy (prateći vokal). Mikseve potpisuje Perica Šuran (SAE Institute Ljubljana). (Z. ANGELESKI)

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter