Svako je dijete u biti isto!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Netko sporo hoda, netko lijepo piše, netko lako uci, netko slabo pjeva, netko zbori cisto; ipak, svako dijete u biti je isto. Tako je, uz gitaristicku pratnju oca Predraga Ljune, pjevala mala Jona, gošca na prekjucerašnjoj proslavi labinskog Centra "Lice Faraguna" za djecu s posebnim potrebama.

Da na fešti u povodu 35. obljetnice škole i 40 godina specijalnog školstva na Labinštini ne ostane sve na rijecima, pobrinule su se mini balerine iz radionice udruge Labin Zdravi grad. Izvevši dvije tocke s polaznicima centra, u stvarnost su pretocile citiranu pjesmu Dragana Lendica. Nastup su, prenijela nam je voditeljica balerina Kristina Kaplan, spremali vježbajuci dvaput tjedno u proteklih mjesec dana sa svojim novim prijateljima.

Publiku je u ispunjenom holu ustanove uvodno pozdravila ravnateljica centra Suncana Jokic, porucivši joj da program - koji su, motivirani i odlaskom na ljetne ferije, izveli sami polaznici (uz pomoc pokojeg roditelja koji je spremno uskocio u kolo) – ne gledaju samo ocima. Baš kao i potom otvorenu izložbu, godišnji presjek ucenickih radova.


Podijeli: Facebook Twiter