Svaki je bod, pogotovo na gostovanju, dobar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Šesto kolo Prve HNL donijet će dva derbija začelja u kojima će se međusobno sučeliti četiri momčadi koje su u dosadašnjem tijeku sezone osvojile po dva boda. Onaj puno važniji pulskim ljubiteljima "najvažnije sporedne stvari na svijetu" igrat će se u Vinkovcima gdje će sutra, s početkom u 19 sati, Cibalia ugostiti Istru 1961.

- Ishod utakmice prvenstveno će ovisiti o nama samima - decidiran je Goran Tomić, trener Istre 1961. - Svaka čast Cibaliji, ali kad mi stojimo organizirano na terenu protivnička momčad nam ne stvara probleme. Ono što očekujem je da u fazi obrane nastavimo tamo gdje smo stali protiv Slaven Belupa te zadržimo taj nivo organiziranosti i discipliniranosti, a u napadu da budemo bolji, konkretniji i, naravno, napokon postignemo pogodak. Želim od mojih igrača da budu okomitiji, da preuzimaju više odgovornosti i da budu puno učinkovitiji u tranziciji prema naprijed, a ne kao dosad da im lopta stalno negdje zapinje ili da u ključnom trenutku pošalju krivi pas.

Na pitanje o sastavu u kojem će nastupiti pored Bosuta, šibenski strateg na zeleno-žutoj klupi ostao je poprilično tajnovit. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter