Sva šestorica Bondova u muzeju Madame Tussauds

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Muzej voštanih figura Madame Tussauds izlaže figure šestorice Jamesa Bondova, od Seana Conneryja do Daniela Craiga, uoči  početka prikazivanja zadnjeg filma s tim poznatim junakom "Spectre".         Svi su Bondovi u otmjenim smokinzima, a u Londonu će biti izloženi šest tjedana prije nego što izložba krene na turneju po muzejima Madame Tussauds u svijetu u prosincu. Sva su šestorica Bondova vrlo uglađena, trojica drže pištolje dok su im ruke na poznati bondovski način prekrižene, a ostala trojica u nešto su opuštenijoj pozi.

- Uposlili smo 20 kipara i stručne timove koji su oko četiri mjeseca zajedno stvarali tu šestoricu Bondova. To je veliko ulaganje, ogromna količina vremena, ali stvarno se isplati, rekao je  Edward Fuller, ravnatelj Madame Tussauds u Londonu. "Ovo je prvi put da možete stajati blizu i doći u neposredni kontakt sa svakim od svojih omiljenih Bondova", kaže on.

Connery, koji je prvi igrao tajnog agenta u filmu "Dr. No" 1962. godine, prikazan je kako se pojavio u filmu "Iz Rusije s ljubavlju".

George Lazenby stoji kao agent 007 u svom jedinom bondovskom filmu "U službi Njezina veličanstva".

Roger Moore je u ulozi agenta iz filma "Špijun koji me volio".

Timothy Dalton je portretiran iz dvaju bondovskih filmova "Dah smrti" i "Dozvola za ubojstvo", dok je Pierce Brosnan predstavljen kao Bond iz "Sutra nikada ne umire"

Figura Daniela Craiga, koji igra u najnovijem, 24. po redu filmu o agentu 007 "Spectre", iz zadnjeg je bondovskog filma  "Skyfall".

"Spectre" u britanskim kinima počinje igrati 26. listopada, a u Sjedinjenim Državama 6. studenog. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter