Sva lica pulskih celebrityja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S malog izložbenog zidica u caffe baru P14 od ovog vikenda opet se smješkaju poznate pulske face koje je svojim mobitelom/fotoaparatom ovjekovjecio Dubravko Kujavec.

Buduci da vecina Puljana zna više o osobenjacima i likovima s ulice nego o finalistima nekog od mnogobrojnih reality showova, ne cudi izbor subjekata slika; ali ni prisnost promatraca s fotografijom nekoga tko je zapravo stranac, a kojeg vidamo svakog dana pa ga cutimo starim prijateljem.

Iako je Michael Jackson umro, njegov je pulski imenjak itekako živ te u ovom postavu stoji cijeli jedan red slika pulskog Jacksona u svakidašnjim situacijama. Svoje su mjesto dobili i ostali pulski osobenjaci kao što su Aljoša, Grga i Rino.

Goste je na otvaranju zabavljao duo gitarista s više nego odlicnim repertoarom obrada poput Pink Floydove "Wish you were here", "Easy" koju su u originalu izvodili The Commodoresi te nezaboravne "Light My Fire" The Doorsa, ali su vašeg novinara i ostatak aktivne publike oko njega oduševili izvedbom "Minor Swing" Djanga Reinhardta.


Podijeli: Facebook Twiter