Sv. Nikola Puljanima donosi zabavu na ledu

Sve je spremno za klizanje na Verudelu (Manuel ANGELINI)
Sve je spremno za klizanje na Verudelu (Manuel ANGELINI)

Svečano otvorenje klizališta na Verudeli simbolički je planirano na Sv. Nikolu, kao dar građanima, najavljeno je na konferenciji za novinare na terenima Sportskog centra Tivoli, jednog od glavnih organizatora pulskog klizališta.      

- Riječ je o složenom projektu i zadovoljan sam što je Grad Pula nama povjerio taj zadatak, iako djelujemo tek godinu dana. Potrudit ćemo se opravdati povjerenje te građanima ponuditi odlične sadržaje u sklopu klizališta, rekao je Alen Maras, direktor Tivolija.

Najavio je razne programe, od nastupa DJ-eva, škole klizanja, koju će voditi članovi hokej kluba IN line, hokeja te drugih manifestacija što će se od 6. prosinca do kraja veljače odvijati u šatoru na Verudeli. Istaknuo je da je za potrebe klizališta osigurano 130 pari klizaljki te da će termini klizanja biti svaki puni sat. Smatra da će biti mjesta za sve koji žele uživati u klizanju jer u jednom trenutku na ledu može biti i do 100 ljudi.

Za cijene Maras kaže da su prihvatljive pa će se tako ulaz na klizalište od ponedjeljka do četvrtka plaćati pet, a od petka do nedjelje 10 kuna, dok je najam klizaljki za sve dane 10 kuna. Za obiteljsko klizanje vrijedi posebna cijena, pa će četveročlana obitelj moći klizati za 50 kuna. U tu je cijenu uključen najam klizaljki. Klizalište će biti otvoreno svaki dan, radnim danima od 10 do 22, a vikendom od 10 do 1 sat. Svi su klizači osigurani, naglašeno je.

Ravnatelj Javne ustanove Pula sport Mario Peruško pozvao je sve građane da dođu na klizanje te ponesu kapu i rukavice. Poručio je da se nada da će klizanje postati uobičajena zabava tijekom zimskih mjeseci u Puli. Isto je poželio i gradonačelnik Boris Miletić, kazavši da će se posebna briga voditi o najmlađima za koje će klizanje u jutarnjim satima biti besplatno. Također, za njih će biti osiguran besplatni prijevoz. (N. SOFTIĆ; snimio Manuel ANGELINI)  

 


Podijeli: Facebook Twiter