Sutra počinje Seasplash na pulskoj Karolini

Pripreme za Seasplash platformu na Karolini
Pripreme za Seasplash platformu na Karolini

Uz besplatan ulaz na sva zbivanja, sutra počinje četverodnevna novogodišnja Seasplash platforma koja će se prvi put, nakon pet izdanja na Danteovom trgu, održati na Karolini podno Arene.

Sutrašnji je program rezerviran za dub, reggae, dubstep, jungle i drum'n'bass, a do 4 sata ujutro nastupaju Steve Vibronics iz Londona, osnivač Vibronicsa, poznatog britanskog dub reggae sastava koji je nastupao na Seasplash festivalu te berlinsko-pulski Tricky D i domaći DJ-evi Dubble, Kovach i Mmmeniga.

U subotu, druge hip-hop večeri, nastupaju DJ-evi i MC-evi Prti Bee Gee iz Srbije, a iz Hrvatske Fil Tilen&Tone Tuoro, Dem Crew, Gdin smeđi šećer&DJ Jopa, Teddy Lee, Phunk Lexx i DJ Kool S. Prethodno će se u popodnevnim satima održati natjecanje u hip-hop plesu i skejtu.

U nedjelju je na rasporedu je nastup pet punk/rock grupa. Uz osigurano dobro ozvučenje svirat će tri pulska benda: Fakofbolan, Pasmaters i Anger, dva riječka sastava Pasi i Very Expensive Porno Movie te mariborska grupa Malo morgen.

Tijekom novogodišnjeg dočeka, u ponedjeljak, program će se odvijati na trima pozornicama: na glavnom house flooru u šatoru te na još dva na otvorenom. Kao glavni gost nastupit će renomirani DJ Petar Dundov, te domaći Bebetto, Unique, Adoo, Ziko i Rich; na 'sound clasf flooru' glavno je ime Rahmanee iz Srbije, a glazbu će ukrstiti i Exotic Times, King Shango, Roots Daughters i Seasplsh Pula Crew, dok na trećem, trance flooru, nastupaju Alen, Sale i Obeah iz pulskog Marsrooma te Psycho.

Na manifestaciji će nastupiti više od 40 izvođača, a za razliku od proteklih izdanja kada su nastupali samo pulski izvođači, ovaj je put obogaćena nastupima nekoliko renomiranih inozemnih izvođača, kao i nekoliko domaćih gostiju iz drugih gradova. Ulaz na Karolinu bit će s gornje strane, kod stepenica, dok će zbog radova svi prilazi s Rive biti - zatvoreni. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter