Sutra počinje 25. Moja ulica, moja ekipa

Verudeže je lani u prvom kolu zaustavila porečka Palestra (M. ANGELINI)
Verudeže je lani u prvom kolu zaustavila porečka Palestra (M. ANGELINI)

Utanačena je satnica prvog kola na 25. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2013 - Suzuki Motortech", koji će se od 14. do 29. prosinca igrati u Domu sportova "Mate Parlov".

Prvi krug donijet će 61 utakmicu koje su organizatori "Ulice", članovi Sportskog društva Hakl, želeći svakom izići u susret rastegnuli na punih sedam dana.

Glavni turnir otvorit će sutra u 16 sati ogled ekipa DLD motori I i MNE Valdebek CB Orange, dok će ga sljedećeg petka, s početkom u 22 sata, zaključiti onaj u kojem će snagu odmjeriti Berekini 201 i Restoran vala Valbandon.

Na "Ulici" će ove godine nastupiti 125 ekipa, isto kao i prošle godine, ali za razliku od lani, ovaj se put na dan izvlačenja prijavila samo jedna ekipa - NK Vodnjan.

Da se njihovo ime nije pojavilo u ždrijebu, četiri nositelja bila bi slobodna u prvom kolu, dok su ovako deblji kraj izvukli Verudeži koji su završili u bubnju, a ples kuglica donio im je u prvom kolu ogled s Indio Signal Sistemom, pobjednikom "Ulice" 2007. godine. (I. CEROVAC)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter