Sutra na pulsku tržnicu stiže Djed Mraz

S lanjskog dočeka Djeda Mraza u Puli (N. LAZAREVIĆ)
S lanjskog dočeka Djeda Mraza u Puli (N. LAZAREVIĆ)

I ove subote manifestacija "Mirisi i okusi Istre" održat će se na prostoru pored fontane i zgrade tržnice u centru grada. Od 9 do 13 sati u ponudi će se moći pronaći originalni i delikatesni proizvodi,  tipični za Istru. Izlagači će tako ponuditi brojne autohtone proizvode - od suhomesnatih delicija, sireva, lavandinih proizvoda i raznih slastica preko domaćeg meda i maslinova ulja, pa sve do ukrasnih predmeta od masline i nakita od maslinovog drva.

Neki od izlagača, javljaju iz Tržnice, moći će se na istome mjestu pronaći svakoga dana, i to u razdoblju od 21. do 31. prosinca. Jedino je 26. prosinca neradni dan za sve izlagače. U subotu, 28. prosinca, najavljen je koncert Puhačkog orkestra grada Pule koji će svirati bečke valcere i polke te razveseliti građane.

 Program za ovu subotu bit će upotpunjen dolaskom Djeda Mraza koji se očekuje oko 11 sati. Djedica će doći na dva kotača s pulskim bikerima iz kluba Twin Horn. Nakon dolaska u centar, bikeri će Djeda Mraza prebaciti do pulskog klizališta Tivoli gdje će razveseliti dječicu koju tamo zatekne. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter