Sutra na MTV-u premijera videospota The Chwegera

The Chweger (arhiva)
The Chweger (arhiva)

Nakon nedavne audiopremijere novog singla "Alone" s hvaljenog albuma "Mir"' pulskog sastava The Chweger, u ponedjeljak u 20 sati na regionalnom MTV-u premijerno pogledajte videospot za pjesmu koja je po mišljenju mnogih glazbenih kritičara i prijatelja benda "the stvar" s albuma.

Režiju i kameru potpisuje naš poznati nagrađivani plesač, koreograf i redatelj videospotova Matija Ferlin, dok je svojim likom i plesom spot obilježila poznata plesačica Roberta Milevoj, inače Ferlinova česta suradnica. Spot za "Alone" snimljen je na lokacijama južne Istre.

Roberta Milevoj kaže: "Čim sam čula stvari s novog albuma, svidjele su mi se iako nisam ni znala da ih svira ekipa iz Pule. Kad sam saznala da su to Chwegeri, bila sam više nego ugodno iznenađena. A kad me Matija Ferlin pitao bih li sudjelovala u spotu za jednu od pjesama, to mi se svidjelo najviše. S Matijom obožavam raditi, pjesma mi je od početka prirasla srcu, a nakon par dana utjelovljivanja emocija i situacija u spot, totalno sam se zaljubila u 'Alone'".

Osim Roberte Milevoj i mladog Nikole Rojnića u naslovnim ulogama, u realizaciji spota pomogli su i Marko Bolković, Vibor Juhas, Matija Debeljuh, Danko Stjepanović, Mauricio Ferlin te obitelji Bilić-Rojnić i Ferlin.

Singlom i spotom "Alone" The Chweger najavljuje koncertnu promociju svog novog albuma "Mir", i to već 2. ožujka u pulskom Circolu. (Mtv.com.hr)


Podijeli: Facebook Twiter