Sutra jutarnje vježbanje u Areni

Marijo Anić Kremić, pročelnik Erik Lukšić i PR organizator Toni Dubinović (B. P.)
Marijo Anić Kremić, pročelnik Erik Lukšić i PR organizator Toni Dubinović (B. P.)

U sklopu sportsko-edukativnog projekta pod nazivom "Pokreni se!" sutra će se, s početkom u 9.30 sati u Areni održati jutarnje vježbanje. Tim je povodom u Komunalnoj palači održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program vježbanja te rečeno više o samom projektu.

Organizator Toni Dabinović je rekao da se manifestacija, osim u Puli, održava u još četiri hrvatska grada, Pula je na redu nakon Dubrovnika, a cijela se manifestacija zaključuje u rujnu vježbanjem ispred zagrebačkih fontana.

Osim vježbanja, u sklopu ovoga projekta, a uz potporu lokalnih turističkih zajednica, snimit će se i sportska razglednica gradova u kojima se vježba te odslati Europi s porukom da je Hrvatska idealna destinacija za zdravstveni i sportski turizam.

Kako je naveo Dabinović, u Puli će na ljetnoj pozornici vježbati 50-ak ljudi koji su se za to prijavili putem njihove web stanice www.pokrenise.hr. Na njoj se pak cijeloga ljeta od stručnjaka mogu dobiti besplatni savjeti vezani uz vježbanje, ishranu i zdrave stilove života.

Marijo Anić Kremić s Kineziološkog fakulteta jedan od onih koji će sutra voditi vježbanje i ukratko je predstavio programe - nakon zagrijavanja slijedit će vježbe kojima je cilj smanjiti masno potkožno tkivo i povećati mišićnu masu, a sve će se zaključiti istezanjem. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter