Sutra disco, u subotu maškare na ledu

Za sudionike su osigurane nagrade (M. ANGELINI)
Za sudionike su osigurane nagrade (M. ANGELINI)

Klizalište pod šatorom na Karolini, kojeg su Grad Pula i Pula parking omogućili građanima i ove zime, bit će otvoreno do nedjelje, 24. siječnja. Posljednjeg dana rada klizališta bit će priređena manifestacija "Trapan ins(l)ide hockey" turnir za sve one koji se žele okušati u hokeju na ledu u trojkama. U međuvremenu klizalište i dalje koriste i veliki i mali zaljubljenici u vratolomije na ledu, te posebno školarci pulskih osnovnih škola, kojima je, po dogovorenom rasporedu, organizirano besplatno klizanje tijekom dana.

Matineja od 18 sati

S obzirom da je klizalište trenutno jedini istinski sadržaj u gradu, organizatori su odlučili sutra i prekosutra Puljanima priuštiti još zabave, te svojevrsnu uvertiru u naredni period pod maskama. U petak će se tako na klizalištu organizirati disco-večer, a u subotu maškare, druženje na ledu pod maskama.

- Želja nam je pružiti još druženja i zabave građanima, pogotovo najmlađima, i stoga organiziramo dvije večeri u kojima će se mladi, ali i odrasli, zasigurno zabaviti. U petak je tako na programu disco-večer od 20 do 24 sata, prije toga matineja za najmlađe od 18 sati, a u subotu klizanje pod maskama, za djecu od 18 do 20 sati, a odrasle nakon toga do ponoći. Za najbolje maske dodijelit će se i prigodne nagrade. Vjerujemo da će svi moći uživati, poručili su odgovorni s pulskog klizališta Dubravko Kolec i Stanko Čačinović.

Trapan ins(l)ide hockey

Kako nam je istaknuto, prve tri najbolje pojedinačne maske bit će nagrađene s poklon bonovima od 800 kuna, dok je Grad Pula spremio i više prigodnih paketa.

Da sve protekne u stilu posljednjeg dana ovozimskog klizališta, 24 siječnja, organizirat će se prvi Trapan ins(l)ide hockey turnir u Puli, na koji se svi zainteresirani još uvijek mogu prijaviti. Momčadi će činiti tri igrača na klizalištu, jedan na golu i dva u igri, a momčadi mogu prijaviti i više igrača jer će postojati mogućnost zamjena. Za sudionike ovog zanimljivog druženja osigurane su nagrade, a za sve one koji će ih iza ograde pratiti obilje zabave. Tijekom tog turnira na pulskom klizalištu trebali bi gostovati i pojedini hokejaši zagrebačkog Medveščaka. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter