Sutra bezalkoholni koncert na Portarati

S predstavljanja bezalkoholnog koncerta
S predstavljanja bezalkoholnog koncerta

Danas je u komunalnoj palači najavljen koncert koji će se održati sutra u povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih.

Kako je rečeno, koncert će se održati na Portarati u 22 sata, a na njemu će nastupati Radio Aktiv kojem će predgrupa biti mladi glazbenici The Shock Bend. Posebnost je ovoga koncerta što na njemu neće biti alkohola te je Grad za sve posjetitelje osigurao sokove i vodu.

Pročelnik Erik Lukšić tom je prigodom pozvao sve udruge da se što aktivnije uključe u projekt Pula - Zdravi grad i u svrsishodno provođenje slobodnog vremena, a ovaj je koncert pravi primjer toga. U ime organizatora obratila se Sandra Blašković iz Savjeta mladih rekavši da se Dan mladih obilježava od 1999. godine, dok je Varja Bastiančić iz Udruge Institut pozvala sve da dođu na koncert jer, unatoč tome što na njemu neće biti alkohola, svima jamči dobru zabavu.

- Pružajući nam pomoć pri organizaciji koncerta Grad Pula je pokazao da nije samo deklarativan prijatelj djece, već stvaran i na tome mu se zahvaljujemo, rekla je Bastiančić te se zahvalila i anonimnom donatoru koji ih je iznenadio bogatom donacijom sokova i vode.

U organizaciji koncerta pomaže i Volonterski centar Istra u čije je ime Danijela Ustić kazala da vole pomagati inicijativama koje kod mladih promoviraju kvalitetno provođenje slobodnog vremena. I na kraju navedimo da su glazbenici najavili dobru zabavu i poželjeli punu Portaratu mladih. (Napisala i snimila B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter