Sutlic novinarku nazvao cetnickom kurvetinom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Vanja Sutlic novinarku HTV-a Ivanu Dragicevic Velickovic nazvao je - cetnickom kurvom, objavio je internet portal Index.hr. Za Novi list isto je potvrdila televizijska novinarka Maja Sever, koja je svjedocila ovom primitivnom ispadu. Navodni ispad ravnatelja HTV-a Sutlica, koji je osim novinarke Sever potvrdilo još troje zaposlenika televizije, dogodio se u veljaci prošle godine.

- O tom incidentu dosad nisam govorila jer u skladu s pravilima kuce ne dajem intervjue niti izlazim u javnost bez odobrenja. U skladu s pravilima ljudskosti, medutim, ne mogu slagati da se to nije dogodilo, potvrdila je za Novi list Sever.

Svjedoci tvrde da je do Sutlicevog ispada došlo nakon što je novinarka Maja Sever vodila razgovor s Ivanom Dragicevic Velickovic, za potrebe emisije Trudionica, unatoc ravnateljevom nalogu da novinarka Dragicevic ne bi trebala biti sugovornica.Rekla sam da mi ne pada na pamet prihvatiti takvu zabranu te sam s Ivanom u emisiji razgovarala. Dan poslije Sutlic mi je pristupio i rekao: "Tko ti je dozvolio da intervjuiraš tu cetnicku kurvetinu?", potvrdila je novinarima Sever. O nacionalistickom Sutlicevom ispadu potvrdu je dala još jedna novinarka - Sanja Mikleuševic, kao i urednica Lela Kneževic.


Podijeli: Facebook Twiter