Susreti s Đelom Hadžiselimovićem

Marko Lulić i Đelo Hadžiselimović
Marko Lulić i Đelo Hadžiselimović

Projekt Krafteraj preselio se na more! Osmi po redu Krafteraj održan je sinoć u prepunom novigradskom Booze and Blues baru koji je nedavno otvorio svoja vrata za sve posjetitelje. Projekt Krafteraj promiče stare zanate u cilju oživljavanja hrvatskog obrtništva, a voditelj jednomjesečnih druženja je ambasador projekta Đelo Hadžiselimović.

Zvijezda prvog morskog izdanja Krafteraja bio je Marko Lulić koji je predstavio svoju Krampus Oils hobby manufakturu u kojoj proizvodi preparate za njegu brade od domaćih, prirodnih i kvalitetnih sirovina. Okupljeni su premijerno uživali u filmu koji je nastao kao rezultat cjelodnevnog druženja Marka i Đele Hadžiselimovića, a nakon toga su ispričali kako je počela priča o Krampusu. Za glazbeni dio večeri bili su zaduženi sjajni Songkillersi.

Marko Lulić je, kao mnogi drugi bradonje, preparate za njegu brade dugo naručivao online. Onda je počeo istraživati i shvatio da ti preparati nisu kvalitetni i hranjivi koliko bi mogli biti pa ih je pokušao napraviti sam. "Na primjer, kod većine proizvoda vani neće se naći shea maslac ili prirodni pčelinji vosak", kaže Marko koji uz ulje, balzame i voskove proizvodi i personalizirane češljeve za bradu. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter